Organizacja konkursu gastronomicznego, którego celem jest propagowanie tradycji świątecznej oraz pokaz umiejętności kulinarnych i estetycznych młodzieży - to już tradycja w naszej szkole. Uczniowie kształcący się na kierunku Technik żywienia i usług gastronomicznych -specjalizacja: dietetyka i żywność ekologiczna rywalizowali w dwóch kategoriach: aranżacja stołu wigilijnego oraz …

Read more „Przy wigilijnym stole” – Konkurs gastronomiczny

Logotypy

Realizacja zajęć językowo- kulturowo- pedagogicznych przygotowujących do mobilności zagranicznej w ramach przedsięwzięcia „Europejski staż zawodowy pewnym startem w przyszłość” o numerze FERSVET-2022-1-PL01-KA122-VET-000072702 realizowanego na zasadach Programu Erasmus+  w ramach projektu „Zagraniczna mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego” finansowanego ze środków …

Read more Realizacja zajęć językowo- kulturowo- pedagogicznych